Kumpulan! Indisch in Utrecht.

Madua Utrecht

WELKOM op onze website. We zijn blij dat je ons hebt gevonden. Madua is een samenvoeging van Madjoe en Dua. We zijn van de tweede generatie (Dua) en gaan vol enthousiasme vooruit (Madjoe).

Het ontstaan

Madua Utrecht is gestart op 21 juni 2017 te Utrecht als een non-profitorganisatie.

Ons doel is het zichtbaar maken van ons “Indische gevoel” en het delen van onze gezamenlijke Indisch-Nederlandse historie. Ons vertrekpunt is de tweede generatie, om van hieruit de verbinding te maken met alle generaties.

Onze activiteiten bestaan uit de maandelijkse Madua-middag (een soort van Kumpulan), met als toevoeging het “Open Podium” (11x per jaar). Eénmaal per jaar organiseren we een Special event.

Het Open Podium

Talenten uit diverse artistieke of creatieve disciplines, bieden wij een plek op het Open Podium om zichzelf te presenteren met een performance, muziek, een boekpresentatie, een passie, enz. De enige voorwaarde is, dat de inspiraties zijn te herleiden uit onze Indisch-Nederlandse afkomst of historie. 

Wie zijn wij?

Het BESTUUR van Madua Utrecht bestaat uit 3 vrijwilligers. We worden tijdens onze Madua-middagen geholpen door gepassioneerde vrienden, kennissen en soms gasten! 

Waar?

De MADUA-MIDDAG heeft haar vaste locatie in ZIMIHC THEATER STEFANUS, Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht. 

Er is ruime parkeergelegenheid; OV stadsbus lijn 1 “Overvecht”, uitstaphalte aan de Amazonedreef.